V jakém stylu chceš plout?

Dovolená na jachtě je úplně pro všechny. Každý má však trošku jiná očekávání, co chce na jachtě zažít a jak trávit čas. Máme proto připraveno několik stylů plavby, aby si každý svou dovolenou na lodi užil na maximum.

Original Week

Plavba ve stylu Original je naše klasika. Ideální pro seznámení se s životem na jachtě nebo katamaránu a vyzkoušení, jak to na moři chodí. Během týdne zažijete vyladěný mix plachtění, objevování, relaxu a párty.

Týden na jachtě začneme zvolna. Bude dostatek času na koupání, opalovačky i šmejdění po ostrovech. Pak ale vytáhneme plachty a budeme objevovat nejkrásnější místa v dané oblasti. Známe skryté zátoky, malebná městečka, skvělé restaurace, opuštěné ostrovy a to všechno vám chceme ukázat.

Večery pak zakončíme nějakým drinkem při západu slunce. 

Exotic

Na moři strávíme 10 dní!

Objevujte s námi nejkrásnější místa naší planety! Letos nás čeká Karibik. Karibské ostrovy není třeba zdlouhavě představovat. Když zavřete oči a představíte si ráj na zemi, tak zhruba tak to tam vypadá. Naši plavbu strávíme v oblasti Malých Antil. Vyplujeme z Martiniku a budeme obeplouvat přilehlé ostrovy a ostrůvky. Díky písečnému dnu je moře až neuvěřitelně čisté. Díky tomu uvidíme největší místní lákadlo - korály. A kolem nich bohatý život pestrobarevných ryb a obrovských želv.

Dovolená v Karibiku

Festival Week

Tento týden je perfektní pro všechny, kteří chtějí hodit starosti za hlavu a prostě si jen týden užívat. Poplujeme ve flotile více lodí, protože více lidí = více zábavy. Zažijete týden plný hudby, tance, moře slunce a zábavy se stejně naladěnými lidmi.

Celým týdnem vás bude provázet náš profi DJ. Každá loď má pak i svůj vlastní audio systém, takže o hudbu nebude nouze. Nebudeme se nikam hnát. Pohodovým tempem budeme plachtit mezi zátokami, plážemi a ostrovy. K večeru se všechny lodě setkají, spojí a párty může začít. 

Adventure Week

Akční týden pro akční lidi! Povalování na pláži není nic pro vás? Pokud vás láká vítr ve vlasech a vlny pod nohama, je tento týden to pravé. Budeme hodně poznávat, objevovat a prozkoumávat. 

Během týdne si pořádně zaplachtíme, ostrovy prozkoumáme pěšky i na skútrech a když bude příležitost vyběhneme si na kratší hike, abychom měli výhledy na západ slunce. Pokud se nebojíte dobrodružství a sem tam nějaké vlny, pak není na co čekat.

Objevíme moře i ostrovy

Jóga Week

Vyplujte za maximálním uvolněním. Někdy je prostě potřeba na týden vypnout a dobít baterky. A co může být lepší než slunce po celý den, pohupování se na vlnách, do toho jóga a čerstvá rybka se salátem. 

Zkušení instruktoři jógy vás 2x denně provedou základními i pokročilejšími asánami. Vyzkoušíme jógu na lodi, na pláži i na paddle boardech. Přes den pak budeme objevovat zátoky a městečka. Střihneme si výlety po ostrovech za západem slunce a večer ochutnáme to nejlepší ze středozemní kuchyně.

Orient Week

Pohodová plavba kolem tureckého pobřeží, která vás vtáhne do bohaté kultury a historie.

Turecko je skvělé v tom, že moře je klidné a počasí zůstává teplé ještě dlouho na podzim. Pobřeží je překvapivě zelné a plné života. Budeme plout kolem rozpadlých antických chrámů a hrobek vytesaných do skal. Spousta pláží je ukrytá dostupných pouze po moři, takže je můžeme mít jen pro sebe. V přístavních městech zažijeme pravou tureckou pohostinnost. Zajdeme si na shishu a silnou kávu v džezvě, ochutnáme musaku a pravý kebab a jako dezert třeba baklavu.


Věříme, že si každý vybere, co ho láká. Pokud máte nápady, v jakém dalším stylu bychom měli vyplout, neváhejte nám napsat!


Covilla promise

Get unparalleled peace of mind from start to finish of your trip

INSTAGRAM